Slavna Hurem na "udaru" fanova jer je pozirala za naslovnicu ruskog magazina: "Deca umiru zbog rata"

Da se nešto "neobično" događa, obožavaoci su zaključili nakon što se mesec dana nije oglasila na društvenim mrežama i rekla svoje mišljenje o ruskoj invaziji u Ukrajini

Foto: Profimedia/Zuma Press

Merjem Uzerli, glumica koja se širom sveta proslavila ulogom fatalne sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama zbog svoje poslednje fotografije.

Naime, lepa glumica pozirala je za naslovnicu ruskog izdanja popularnog magazina "Hello", a verovatno nije mogla ni da sanja da će se zbog iste suočiti s negativnim komentarima.

Ovaj potez zgrozio je javnost s obzirom na to da je uloga koja joj je donela svetsku slavu zapravo uloga osobe rođene u ratom pogođenoj Ukrajini.

Takođe, neki ne razumeju kako može da sarađuje s ruskim novinarima dok brojne zvezde šalju pomoć i stavljaju sankcije Rusima.

"Tebi je novac bitniji od obraza?", "Deca umiru zbog rata, a ti poziraš za njihovu naslovnu? Kakva sramota", "Bila sam tvoj verni obožavalac, ali sada si mi odvratna", samo su neki od komentara na Instagramu.

Da se nešto "neobično" događa, obožavaoci su zaključili nakon što se mesec dana nije oglasila na društvenim mrežama i rekla svoje mišljenje o ruskoj invaziji u Ukrajini.

Video: Edita ima vrelu koreografiju uz Ženu od sultana: Svaki mišić na zategnutom stomaku se poznaje

(Telegraf.rs)