Ovo niste mogli da čujete na Beoviziji: Zorja, Angellina, dve Marije, Tijana, Bane MVP, Zejna (UŽIVO)

Poslušajte 7 pesama koje su učesnici Beovizije otpevali u Love&Live studiju Telegraf music i glasajte kod nas za onog za koga mislite da to uživo radi najbolje

Još jedna Beovizija je završena. Dobili smo jednu novu, potpuno drugačiju pobednicu, pretalentovano drugačiju Konstraktu, oko koje će se, kao i uvek, još dugo, makar do Evrosong finala u Italiji - lomiti koplja. Pošto je mišljenje mnogih da ovogodišnji festival baš i nije izrodio premnogo hitova koji će se slušati danima, mesecima ili godinama, Telegraf music je organizovao takmičenje u akustičnom izvođenju najvećih hitova uživo, u našem Love&Live studiju.

Poslušajte kako 7 takmičara s Beovizije peva obrade najpoznatijih pesama i na kraju teksta, u anketi, glasajte za onog za koga smatrate da je to izveo najbolje:

1. Zorja Pajić - Zitti e Buoni

2. Marija Mikić - Od ljubavi jače/Dodir neba

3. Angellina - Čuvam noć od budnih

4. Tijana Dapčević - Zlatni dan

5. Bane Lalić MVP - Volim te

6. Zejna Murkić - Čaje šukarije

7. Marija Mirković, ex Frajle - Imati, pa nemati

GLASAJTE:

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music