Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavni kompozitor o iznenadnoj smrti Tonija Montana i nepoznatim detaljima: Ove tri stvari je obožavao

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naše poznanstvo traje više od 30 godina.Tokom tih godina uvek je dolazio kod mene", započeo je Ratković

  • 3
Rale Ratković, Toni Montano Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand, RTS

Pevač Velibor Miljković, u narodu poznatiji kao Toni Montano, pronađen je mrtav juče, 22. maja, u svom stanu u Beogradu, a od njega su se oprostili brojni prijatelji sa estrade.

Naime, kompozitor Goran Ratković Rale oglasio se za medije i prisetio se nekih zanimljivih detalja o pokojnom rokeru.

Kako je naveo, njihovo poznanstvo staro je čak tri decenije, a često su se družili u njegovim prostorijama gde su stvarali muziku.

- Naše poznanstvo traje više od 30 godina.Tokom tih godina uvek je dolazio kod mene da mi donosi tekstove. Milsim da ih imam između 100 i 200, a za koje nisam još počeo da pravim muziku - rekao je on i dodao:

- Voleo sam s njim, ne samo da sedim i čitam njegove tekstove, nego da razgovaramo o različitim temema jer je bio retko načitan i informisan čovek, koji je iznad svega voleo muziku, fudbalskih klub Liverpul i Rusiju. Bio je veliki protivnik novog svetskog poretka i za nekog ko je uglavnom bio muzički orjentisan ka zapadu, iznenađujuće je bio mnogo više okrenut ka istoku, Rusiji i veri. Takvog ću ga se sećati. Raspoloženog, srećnog i elokventnog - naveo je kompozitor za "Kurir".

Podsetimo, ekipa Telgrafa je bila u juče, 22. maja, u zgradi pokojnog muzičara, gde smo zatekli zapečaćena vrata od strane MUP-a, a na vratima stana smo zatekli misterioznu poruku.

- Toni, javi mi se. Nisi dostupan - pisalo je na ceduljici.

Poslednje reči Toniju, napisala je Anastasija koja je agent za nekretnine, a ona je otkrila da se našla ispred stana kada je došla policija.

- Ja sam zvala policiju. Bila sam ispred stana kada su ga zatekli i to u užasnom stanju. Verovatno je pre nekoliko dana preminuo - rekla je Anastasija za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    23. maj 2024 | 13:19

    Ajde bre dosta sa izjavama! Treba da vas je sve sramota, sto ga se niste setili dok je imao problema zdravstvenih?! Toliko ste svi bili super sa njim da ga niko nije zvao telefonom?! Bolje cutite!!!

  • Mile

    23. maj 2024 | 13:23

    Ali "slavni" kompozitor???

  • Bhm

    30. maj 2024 | 01:29

    Koloko si mu platio tih 100,200 tekstova?Dok mapises muziku za njih ćes uzeti bogatstvo a Toni je strulio ziv i bedi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA