Stanija prvi put otkrila šta je SVE operisala, i kolika je PRAVA veličina njenih grudi! (FOTO)

Stanija je na Instagramu detaljno opisala koje je plastične operacije imala do sada

Konačno je Stanija odlučila da otkrije koje je sve plastične operacije imala, i jedna od njih će sigurno sve iznenaditi.

Sećate li se Stanije? Skinula se i objavila bezobrazni kućni snimak iz Amerike! (VIDEO)

Nije nikakva tajna da Stanija ima silikonske grudi, a ako ste se pitali da li su one "trojke", "četvorke" ili "petice", Dobrojevićeva je rešila i tu misteriju.

- Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta pričala (trojke!), urađene s merom da savršeno idu uz moju visinu i građu, a razlog je da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima. Guza je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužan trud, rad i znoj u teretani. Trbušnjaci, struk - isto. Usne - otkako sam njih uradila čitavo lice je dobilo egzotičniji izgled, i žao mi je što nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz s merom i prirodnog izgleda - hijaluronom. - poručila je Stanija koja je potom po prvi put otkrila da je imala i plastičnu operaciju za koju niko nije znao.

- Poslednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna su podočnjaci koji su me mučili poslednjih par godina da ni mejkap više nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom - zaključila je starleta.

(Telegraf.rs)