Prvi je u meni video ono što vredi... Aleksandra i Marija Šerifović se emotivnim porukama oprostila od poznatog kompozitora (FOTO)

Mića Nikolić je preminuo u utorak 3. aprila posle teške bolesti

Posle kratke i teške bolesti 3. aprila u Beogradu preminuo je kompozitor, aranžer, instrumentalista i pevač Milorad Mića Nikolić. Iza sebe je ostavio više od hiljadu pesama, a među najpoznatijima su "Lepotica grada" Šabana Šaulića, "Kako mi nedostaješ" Harisa Džinovića, "Ti, ona i ja" Snežane Đurišić i mnoge druge.

Preminuo bivši muž Verice Šerifović, autor brojnih domaćih hitova

Prijatelji i muzičari opraštaju se od njega, a među njima je i pevačica Aleksandra Prijović, koja je objavila emotivnu poruku na svom Instagram profilu.

- Bili ste prvi koji je u meni video nešto što vredi, i pomogli mi da i ja sama poverujem. Hvala Vam na svakoj pomoći i svakom savetu. Učinili ste svet ipak malo boljim nego što ste ga zatekli svojom dušom i muzikom. Bili ste posebni i bila mi je velika čast poznavati Vas. Počivajte u miru dragi moj Mićo. Saučešće porodici Nikolić - napisala je pevačica na svom profilu, uz njihovu zajedničku fotografiju.

Aleksandra je sa samo 13 godina snimila dve pesme "Majko" i "Boli svaka tvoja reč" u produkcijskoj kući "Mega sound" čiji vlasnik je bio upravo Milorad Mića Nikolić.

Od Miće Nikolića se emotivnom porukom oprostila i Marija Šerifović.

(Telegraf.rs)