Nataša je zbog Luke ostavila Ljubu, a kad su dogovorili prvi sastanak mislila je da čeka geja! (VIDEO)

Nataša je pre devet meseci zaljubljena do ušiju pričala o prvom susretu sa Lukom

Pevačica Nataša Bekvalac pre samo devet meseci stala je pred televizijske kamere i u emisiji Amidži šou kod Ognjena Amidžića otvoreno je progovorila o ljubavi koja joj se dogodila sa Lukom Lazukićem.

Iako tada nije htela da prizna, Nataša se sa Lukom viđala u vreme dok je još bila u braku sa drugim mužem Ljubom Jovanovićem, od kog se neposredno nakon toga razvela.

On je beogradski luzer, maltretirao je moju ćerku! Oglasila se majka Nataše Bekvalac, ispričala sve o ćerkinom braku sa Lukom!

Nataša se u smisiji prisetila prvog upoznavanja na Ibici, kada je prvi put videla Luku, ali i trenutka kada ga je ponovo srela u jednom prestoničkom lokalu, ne sluteći da će se zbog njega razvesti, ali i da će ga samo devet meseci kasnije prijaviti za nasilje u porodici.

Otac Nataše Bekvalac počeo da plače u emisiji, u suzama izneo sve detalje koje mu je ćerka ispričala (FOTO)

- Upoznali smo se u Španiji. Bili smo na nekoj super plaži, i ja sam ga videla. Mislim, specifičnog je izgleda, ne možeš da ga ne primetiš. Pošto sam bila sa svojom sestrom počela sam da ga ogovaram, oni su sedeli blizu našeg stola i ja sam da bi ga malo bliže videla. Prošetala pored tog stola, i čula sam da momci razgovaraju na tečnom španskom. Bio je super parti, malo smo popili, nekoliko pića i kako smo se svi vraćali sa tog partija njih trojica su bili ispred nas. Kristina i ja smo komentarisale, ja sam bila malo slobodnija u komentarima... (smeh) Samo sam videla da on kreće koracima unazad i da se okreće ka meni i da kaže: "To nije nikakav problem". Naravno, na srpskom. Tako smo se upoznali i tako smo se družili nekoliko dana. Onda sam ja saznala da se on ženi tako da nismo više bili u kontaktu - pričala je Nataša kako je izgledao njihov prvi susret pre nekoliko godina.

Luka Lazukić prvi put o Dači i Ljubi, odlasku u zatvor, zašto i dalje nosi burmu, i borbi za starateljstvo nad ćerkom Katjom (VIDEO) (FOTO)

- Ja sam na nagovor Kristine i Tanje koje imaju zajedničku kolekciju, kao "ima neki strašno nadmen i traži neke velike pare" da bi one izlagale svoje proizvode u Supermarketu i, kao, "ti znaš sa takvima pa ajde da se dogovoriš". Ja sedim i čekam tog nekog kome znam ime, a ne pretpostavljam da je to on. Između ostalog, mislim da je tip gej, pa tako očekujem Luku koji je gej. Čim je neka moda, pretpostavljam da je gej. I ne da nije gej, nego je to taj moj Luka sa Ibice! (smeh) Onda smo seli, malo smo popričali i ja sam shvatila da ako može ta hemija ponovo da se desi, to znači da meni nije baš dobro tu gde jesam. Iako deluje nefer sada kad pričam, mislim da je to najpoštenija moguća stvar koju sam mogla da uradim -pričala je Nata.

Burma, gaće, jastuk, toster... Sve stvari Luke Lazukića odnete iz stana Nataše Bekvalac! (FOTO)

Podsećamo, Nataša i Luka venčali su se u septembru 2017. na Ibici gde su se i upoznali. Nataša je Luki 28. februara rodila ćerkicu Katju, a malo više od mesec dana nakon porođaja došlo je do navodnog fizičkog obračuna između bračnih partnera. Nataša je Luku prijavila za nasilje u porodici tvrdeći da joj je naneo povrede, dok Lazukić Natašinu priču demantuje, i u to ime podneo je krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje.

VIDEO: LUKA LAZUKIĆ O LJUBI, DAČI I STARATELJSTVU NAD ĆERKOM

VIDEO: Natašin advokat Nemanja Vlček: "Imamo dokaze za pokretanje procesa"

(M.P.)