Zvezdu "Granda" proganja bivši dečko, umešala se i policija!

Tea Tairović doživljava neprijatne situacije od bivšeg dečka, a zbog onog što joj se dogodilo na koncertu reagovala je i policija

Nakon što je bivši dečko Tee Tairović otvorio profil na Instagramu sa kojeg je proganja, pevačica je u ceo slučaj morala da umeša i policiju.

Zvezda Granda Tea Tairović pre nekoliko dana doživela je šok kada je njen bivši dečko na Instagramu otvorio lažni profil na kojem je objavljivao njene eksplicitne fotografije, a kako saznaje Telegraf pevačicu je sinoć napao na nastupu u Bosni i ceo slučaj je morala da reši policija.

Šabanova miljenica se utegla u preusku haljinu, kada vidite koliki joj je dekolte pitaćete se kako sve nije popucalo! (FOTO)

- Sinoć je Tea doživela još jedan u nizu stresova koji proživljava zbog svog bivšeg dečka. On je sinoć čekao Teu ispred hotela u kojem je ona odsela, pa ju je po izlasku prvo napao verbalno, a onda je na nju nasrnuo i fizički - priča izvor blizak pevačici.

- Kada je Tea izašla, pojavio se i počeo da je vređa nazivajući je pogrdnim imenima. Ona je ostala u šoku. Vrhunac je bio kada je fizički nasrnuo na nju. U celu priču umešala se i policija, koja će nastaviti da radi na ovom slučaju - završava izvor blizak pevačici.

Kontaktirali smo Teu, međutim nije odgovarala na pozive i poruke koje smo joj uputili.

(Marko Pantić)