Kijina guza obišla Balkan! Ovo su tri najprovokativnije fotke sa koncerta Bube i Jale! (FOTO)

Pojava Kije kockar na bini bila je vrhunac euforije na koncetu Bube i Jale na Tašmajdanu

Reperi Buba Koreli i Jala Brat napravili su haos u subotu, 23. juna na krcatom Tašmajdanu u Beogradu, a publika je najviše oduševljena bila kada se na bini pojavila pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar.

Jala i Buba su tokom koncerta pozvali Kiju da im se pridruži na bini, a čim se Kristina pojavila pred 14.000 ljudi, koliko je i primao stadion, nastala je totalna euforija! Ceo Taš skandirao je Kijino ime, a popularna pobednica najgledanijeg rijalitija je bila presrećna zbog ovog spektakularnog momenta, pa je srdačno zagrlila Jalu i Bubu i zahvalila im se na ovom gestu.

Kija posle Zadruge ima svoj prvi nastup, evo kada i gde (VIDEO)

Da stvar bude još bolja, pogotovo za one u prvim redovima, zagrljaj je posebno obradovao muškarce budući da je zgodna Kija pokazala svoju seksi guzu! S obzirom na to da je mesecima bila jedna od najzgodnijih učesnica Zadruge, zamislite tek kakvu je reakciju ovaj prizor izazvao...

Osim Kije, popularnim reperima iz Bosne i Hercegovine pridružila se i Elena Kitić, i zapalila masu svojim energičnim nastupom (pogledajte OVDE)!

I Elena je posebno obradovala muški rod, s obzirom na to da je na sebi imala seksi trakasti kostim - skroz providan, ispod kojeg je nosila bodi u boji kože. Međutim, eksplozija se dogodila kada se seksi Elena malo više zanela, pa joj je ispala bradavica...

Osim toga, pred mikrofonom je bila i Maja Berović koja je u trenutku zanosa, da li namerno ili slučajno, malo više pokazala svoj najintimniji deo - međunožje.

VIDEO: Masovna histerija na koncertu Bube i Jale: Kiju fanovi jedva pustili da prođe

(Telegraf.rs)