"Probudila sam se i videla njegovu poruku..." Kija otkrila kakve slike joj je Sloba poslao, a vezane su za njihovo venčanje! (VIDEO)

Pred put u Ofenbah, gde gostuje, Kija je za Telegraf rekla da se čula sa Slobom, a otkrila je i sadržinu poruka koje joj je poslao

Kija Kockar u subotu 30. juna otputovala je u Ofenbah, gde u jednom klubu ima zakazano gostovanje, a naša ekipa na aerodromu je sa njom popričala o novitetima koji su se dogodili u poslednjih nekoliko dana.

Naravno, glavna tema je njen odnos sa još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem, te to da li je razvod zaista neminovan, ili će se ipak videti i popričati sa njim.

Kija nam je otkrila da se jeste čula sa Slobom, tokom prethodnog dana, ali je i ekskluzivno otkrila da su je u subotu kada se probudila sačekale njegove poruke, i to sadržine vezane za njihovo venčanje!

- Ustala sam rano, pa sam opet zaspala i sanjam kako nam je rečeno da treba do 29. avgusta da ostanemo u Zadruzi i ja zovem advokata i kažem: "Ne, izvadi me napolje". I budim se i vidim poruku koju mi je Slobodan poslao, dve slike, prošao je pored mesta gde smo se venčali, pored lokala i poslao mi je te slike. Reko ne mogu da verujem šta mi čovek radi. Tako da na neki način mi je teže, a na neki lakše, ali nema kamera pa mogu na miru kući da patim. Ja sam mu poslala samo smajli, prvo to mesto je prelepo, a drugo asocira me na lepe uspomene kao i njega sigurno. Eto prošao je tuda i setio se - otkrila je ona.

Kija je rekla da Sloba još nije potpisao papire za razvod, a otkrila je da će se videti sa suprugom, ali pod dva uslova.

O čemu se radi, i kompletan razgovor sa Kijom, pogledate u našem videu na početku teksta.

(i.cicovic@telegraf.rs)