Kija gola pre operacija! Pogledajte kako je pobednica Zadruge ranije izgledala! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar se još 2009. godine našla u kontroverznom spotu "Zaboravi" potpuno naga

Zrenjaninka Kristina Kija Kockar koju danas svi prepoznaju na ulici kao pobednicu Zadruge u koju je ušla kao prevarena žena, još pre nekoliko godina našla se pred kamerama, i to kao od majke rođena - gola!

U pitanju je spot OT benda i Karoline Gočeve za duetsku pesmu "Zaboravi" iz 2009. godine, u kojem je Kija sa crnom kosom bila potpuno gola, u vrelim, seksi scenama.

Kija gola na terasi! Pobednica Zadruge telefonirala dok je na sebi imala samo peškir! (FOTO)

Jedna verzija spota u kojem se nage devojke dodiruju i maze, uvijajući se između momaka iz benda je cenzurisana, dok je druga objavljena potpuno bez cenzure.

Necenzurisan spot (za 18+):

Cenzurisan spot:

Ni to nije sve. Kija je i dve godine nakon ovog kontroverznog spota koji je zbog provokativnih scena odjeknuo u svim medijima, učestvovala u još jednom spotu, 2011. godine, u kojem je takođe bila golišava.

Takođe je imala tamnu kosu, donekle sličnu frizuru, a u provokativnim scenama se pojavljivala u minijaturnom bikiniju...

Promena na Kijonom licu je očigledna (dodaćemo i to da je u Zadruzi i sama priznala da se podvrgla operaciji ušiju), a evo i kako je izgledalo snimanje spota:

Inače, Kristina Kockar i Slobodan Radanović danas su se zvanično razveli u Osnovnom sudu u Zrenjaninu, o čemu više možete pročitati OVDE.

Opa, bato! Kija sa Ministarkama dovela atmosferu do ključanja, a malena haljina otkrila sve VIDEO:

(Telegraf.rs)