Bila sam puna besa, iznela sam sav moj i Slobin život na tacnu! Kija u svojoj knjizi otkrila detalje iz braka sa Slobom, a onda se i on oglasio!

- Ne plašim se Kristinine knjige, jedva čekam da je pročitam - rekao je Sloba

Pobednica Zadruge 1 i pevačica Kija Kockar uskoro izdaje autobiografiju. Knjiga nosi naziv "Moj potpis", a Kija je potpisivanje knjige zakazala za 25. oktobar na Sajmu knjiga.

Kija objavljuje autobiografiju! Sve tajne o odnosu sa Slobodanom i ispovest o bolesti napisala u knjizi, evo kako se zove i kada je predstavlja (FOTO)

Kako kaže, svi segmenti privatnog života biće obuhvaćeni u knjizi, a detalje iz braka sa pevačem Slobom Radanovićem će izneti na tacnu.

Plakala sam dok sam pisala, bila sam puna besa i ogorčena. Sloba će poludeti kada pročita neke stvari. Ne može da mu bude svejedno, jer je kriv, a nema pravo da se ljuti na mene. U knjizi će naš život biti na tacni, sa lepim, ali i ružnim detaljima - kaže Kija.

Sloba se ne plaši pojedinih detalja o kojima je njegova bivša supruga pisala, a koji se tiču njega i jedva čeka da pročita knjigu.

- Ne plašim se Kristinine knjige, jedva čekam da je pročitam. Sigurno je otkrila veoma emotivne stvari kada je plakala dok je pisala - kaže Sloba i dodaje da mu je krivo što je povredio Kiju.

- Ne mogu ništa konkretnije da prokomentarišem dok ne pročitam knjigu, ne znam da li je zbog toga plakala. Znam da je izjavila da će prvi primerak pokloniti meni, ali ja želim da ga kupim. Ne pitam za cenu - rekao je Radanović.

VIDEO: Ekskluzivno: Kijino fotografisanje za knjigu

VIDEO: Opustila se na moru: Kija u najbezobraznijim pozama ikad

(Telegraf.rs)