"Hejtuju je ljudi, kao što hejtuju i mene!" Ruža Rupić ide Karleušinim stopama, a priželjkuje karijeru kao Madoninu (VIDEO)

- Jelena je počela mlada kao i ja, lav je u horoskopu, plava je, ima tu energiju i eksplouziovan nastup - otkrila je jedna od najpopularnijih tinejdžerki

Tinejdž zvezda Ruža Rupić prošlog vikenda bila je gost na štandu portala Telegraf.rs na Sajmu medija. Ruža je jako mlada zakoračila u svet šou biznisa i ne krije da je njena reč na društvenim mrežama od velikog značaja kada su njeni pratioci u pitanju. 

Iako je svoju karijeru započela pre nekoliko godina u Pinkovim zvezdicama, Ruža ne krije da bi volela da joj muzička karijera ide putem velike srpske zvezde Jelene Karleuše.

- Jelena je počela mlada kao i ja, lav je u horoskopu, plava je, ima tu energiju i eksplozivan nastup. S te strane su je hejtovali od početka, kao i mene, tako da mislim da ću ići njenim putem, osim što neću biti toliki skandal majstor. Nemam ništa protiv toga, ali nekako mislim da ja ne bih mogla to sve tako - rekla je Ruža.

Osim toga, sa Ružom smo se osvrnuli i na temu pobednice Zadruge 1 Kristine Kije Kockar, ali i svemu onome što zanima njene verne fanove.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta! 

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)