"Malo života što joj je ostalo neka provede na groblju i žali što te je rodila!" Na kućnu adresu Slobinih roditelja stiglo bolesno pismo u kojem se spominje i njegova majka! (FOTO)

- Zbog toga što ti je majka bila u mladosti, želim joj da to malo života što joj je ostalo provede na groblju i žali zbog balvana što je rodila - piše u pismu između ostalog

Nakon što je Sloba Radanović na društvenim mrežama objavio pismo koje je stiglo na kućnu adresu njegovih roditelja u kojem piše da je stradao u saobraćajnoj nesreći, a na kojem je nacrtan krst i zalepljena njegova slika, tako da liči na čitulju, stiglo je još jedno u kojem se spominje njegova majka Draginja.

- Zrenjanin zna kakva si beda bio, da si radio za 20 evra. Sve što si zaradio sa tom ku*kom zahvaljujući Lunu neće imati ko da vam nasledi, u stanovima ćete praviti azil za kučiće. Kad ti je majka promenila priču, ti i Kija ste kolege, treba da se družite, to je šou biznis... Šta ona čističica zna o tome? Da je karakterna ne bi živela 30 godina sa čovekom koji ima decu iz prvog braka, svi ste kompletno smradovi. Zbog toga što ti je majka bila u mladosti, želim joj da to malo života što joj je ostalo provede na groblju i žali zbog balvana što je rodila. Kaznu dabogda ne dočekao - pisalo je u pismu koje je stiglo na kučnu adresu Slobinoj majci.

Sloba na društvenim mrežama objavio anonimno pismo koje je upućeno njegovoj majci, Printskrin: Instagram/sampanjactatica

VIDEO: Kija i Sloba se pojavili zajedno na čak dva događaja za sedam dana:

(Telegraf.rs)