≫ 

Sramotno i bolesno! Na adresu Slobinih roditelja stigla njegova "čitulja", pevač javno obećao: Naći ću te i us*aću ti se u život! (FOTO)

Bolesna i skandalozna šala stigla je u Zrenjanin na adresu Slobinih roditelja, sa porukom za njegovu majku Draginju

  • 31
Slobodan Radanović/ Foto: A. Nalbantjan

Na kućnu adresu roditelja Slobodana Radanovića stiglo je "pismo" u kojem je ručno ispisana u najmanju ruku bolesna šala, a to je da je pevač nastradao u saobraćajnoj nesreći, posle čega je on burno odreagovao - javno.

Naime, Sloba je na Instagramu objavio papir na kojem je između ostalog ručno ispisano: "Sloba Radanović, poginuo u saobraćajnoj nesreći... Ožalošćena majka Draginja".

Ovaj bolesni ručni rad koji je osmislio još bolesniji um, očigledno je trebalo da liči na čitulju, s obzirom da je iscrtan krst i zalepljena pevačeva slika.

Slobina objava na Instagramu/ Printskrin: Instagram

Radanović je sve objavio na Instagramu, te u poruci poručio tom nekom da će ga pronaći, ko god da je.

- Evo, ovako javno, pošto ste pi*ke koje rade ovakve stvari, krijući se iza tastatura i lažnih imena. Osobi koja šalje mojim roditeljima ovakve stvari na kućnu adresu... Javno ti obećavam da ću te naći i us*ati ti se u život. Sve je ok, da vi nekoga volite ili ne volite, pljujete ili hvalite, ali ove boleštine vam neću tolerisati. Obećavam - napisao je Sloba.

VIDEO Sloba: Što se mene tiče, ja nikome ništa ne dugujem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sandra

    12. decembar 2018 | 12:41

    Ovo nije jedina pretnja koji je dobio ovih dana zbog Lune. Pisu kako ce mu staviti bombu pod auto, pa slikaju metak i pistolj, uzas...I to sve pisu odrasli ljudi, ne deca. A Kiji se sprdaju za operaciju i zele joj smrt. Kakvi su to fanovi Boze.

  • Maja

    12. decembar 2018 | 10:52

    Cime se Kockarka i njen muz sluze,dramaturgija na delu,ocrnis drugu stranu i smejes se tome,pokazuje srednji prst ,kome ?Pa sebi ,naravno!!Pod hitno na lecenje oboje !!!

  • Niki

    12. decembar 2018 | 12:05

    Ljudi,mozete da volite ili ne volite nekoga ali ovo su strasne i ne dopustive stvari i treba prijaviti policiji i takvi da odhovaraju!Bolesni mozgovi dokle idete,ovo je uzasnoo....a ne smesno ili zanimljivo vec BOLESNO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA