Ekskluzivno! Prvi zajednički snimak Sonje i Lukasa nakon pomirenja, bili na romantičnom putovanju, pa na aerodromu pokušali da se sakriju! (VIDEO)

Kada su ugledali našeg novinara, Sonja i Lukas su se razdvojili i pravili se kao da se ne poznaju

Folk zvezdu Acu Lukasa snimili smo danas, 18. januara, kako izlazi sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na koji je sleteo sa suprugom Sonjom Vuksanović, sa kojom je proveo nekoliko dana na romantičnom putovanju.

Ekskluzivan snimak pogledajte na početku teksta!

Ponovo u ljubavi, Lukas i Sonja, Foto: Instagram/sonjavu

Podsetimo, Sonja i Aca vezu su započeli 2008. godine. 2010. su se venčali u crkvi na Bežanijskoj Kosi, a 2011. dobili su ćerku Viktoriju. Rastali su se 2018. godine, ali se nikada nisu zvanično razveli.

Sonja je 2. septembra 2018. policiji prijavila da je Lukas upao u stan i pretukao je. Naša ekipa Sonju je uspela da slika i snimi te noći u Urgentnom centru, a Lukas je 3. septembra u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivicu.

- U interesu deteta morao sam da kažem da sam uradio ono što nisam. Gospođa je to uspela da izvede, i ja joj čestitam. Da nisam sklopio dogovor, išao bih u pritvor pa bih iz pritvora morao da dokazujem da to nisam uradio. Žaliću se samo na jedan deo presude - što sam dobio samo 18 meseci zabranu prilaska. Ja sam hteo da dobijem doživotnu. Pritom, ne poznajem više tu gospođu. Hvala - izjavio je tada Lukas za Telegraf.rs.

Lukas i Sonja, Foto: Telegraf

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da su Lukas i Sonja ponovo zajedno, te da su i novogodišnje i božićne praznike proveli zajedno, kao i da je pevač zaslužan za proširenje Sonjinog biznisa. Kako Telegraf sada saznaje, Aca i Sonja proveli su nekoliko dana na romantičnom putovanju kako bi osvežili svoju vezu.

- Lukas i Sonja nakon pomirenja rešili su da otputuju i da uživaju nekoliko dana daleko od svih. Po povratku na aerodromu, kada su spazili paparace, pokušali su da se sakriju iako se na njihovom licu moglo videti da su bili zbunjeni šta se dešava - priča naš izvor.

(Dragana Janković)