Marija Šerifović održala drugi u nizu koncerata "Druga strana ploče" i publici priredila veče za pamćenje! (VIDEO) (FOTO)

Marija je napravila spektakl i publiku podigla na noge

Marija Šerifović održala je drugi u nizu koncerata "Druga strana ploče" u Sava centru.

Podsećamo, pevačica je sve oduševila i izazvala salve aplauza kada je na svom prvom koncertu koji je bio održan 8. marta saopštila da honorar od koncerta ide u humanitarne svrhe, tačnije da će ga pokloni ženama koje boluju od kancera dojke, a sada je otkrila kako je došla na tu ideju.

- Ja nikada takvu stvar ne bih rekla tako javno, jer nisam neko ko voli da priča o takvim stvarima javno. Kada god mogu ja pomognem na bilo koji način, bilo kome. Bilo mi je logično da tog 8. marta, kada je Dan žena, pomognem neku veću količinu žena na taj način i mislim da je to najadekvatniji mogući da se pomogne beogradska Onkologija, u dogovoru sa profesorom Džodićem ćemo odlučiti kako i na koji način ćemo konktretno potrošiti taj novac - rekla je Marija.

Marija Šerifović, Foto: Nikola Tomić

Mariju je ove večeri iz publike pružala podršku majka Verica Šerifović, a u njenim hitovima i odličnoj atmosferi uživala je i mnogobrojna publika.

Marija Šerifović, Foto: Nikola Tomić
Marija Šerifović, Foto: Nikola Tomić
Marija Šerifović, Foto: Nikola Tomić
Verica Šerifović, Foto: ATA Images

Šta je Marija još rekla o svojim koncertima pod nazivom "Druga strana ploče" pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.ts)