"Ja nisam odrasla da bih bila žrtva, nego borac!" Nakon rasprave u Pinkovim zvezdama, Dušica Jakovljević jednim komentarom zapušila usta Kiji! (VIDEO)

- Meni su rekli da ja moram da prekidam Dušicu. Tako su mi rekli - pričala je Kristina

Tokom poslednjeg nastupa u "Pinkovim zvezdama" došlo je do manje svađe između Kije Kockar i Dušice Jakovljević. Njih dve su komentarisale nastup takmičarke Anđele Ostojić, a onda je došlo do kratke rasprave.

-  Hipnotisala si me svojim očima. Imaš telenovela lepotu, one su sve prelepe u serijama, i imaš prelepi vokal. Izgledaš kao Rubi! Moja zamerka je samo na tvoje pevanje što nisi više pevala, nego je bilo više muzike, a imaš lep glas. Na osnovu toga što sam čula imaš prelepi glas - govorila je Kija, sa kojom je bio saglasan i Žika Todorović.

Kija, Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

- Slažem se sa svim, osim za ovo za serije. I pre nego što Kristina počne da se žali da smo ponovo svi protiv nje... - rekla je Dušica, a Kija ju je prekinula.

- Meni su rekli da ja moram da prekidam Dušicu. Tako su mi rekli - pričala je Kristina.

Dušica, Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

- Ja nisam odrasla da bih bila žrtva, nego borac - odbrusila je Dušica Kiji i rekla Anđeli da jedva čeka ponovo da je vidi u "Pinkovim zvezdama".

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Još uvek se borim... Dušica iskreno o tome kako živi nakon eksplozije automobila:

(Telegraf.rs)