Karleuša prvi put posle Divnine smrti objavila bezobrazno seksi sliku, ali je jednom stvari pokazala koliko tuguje za majkom (FOTO)

Jelena je pozirala u krevetu, a jednim "detaljem" rekla je mnogo više od bilo koje reči

Jelena Karleuša/ Foto: Nikola Tomić

Mesec i po dana nakon smrti majke Divne Karleuše, Jelena Karleuša vratila se društvenim mrežama u stilu na koji je navikla obožavaoce i sve koji je prate, ali je jednom stvari pokazala da je majka Divna uvek sa njom u mislima.

Iako se već oglašavala i donekle vratila poslu i obavezama (Zvezde Granda, prim. aut), Jelena je bila umerena u objavljivanju provokativnih slika, ali čini se da je i tome došao kraj, jer je očigledno skupila snagu da punom parom nastavi tamo gde je stala, koliko god bilo teško bez najveće podrške koju je imala - majke.

Jelena je pozirala u zlatnoj kreaciji, sa ogromnim grudima u prvom planu...

Jelena Karleuša sa minđušama u obliku zvezde/ Foto: Instagram/karleusastar

Osim grudi, upečatljive su i minđuše koje je stavila - u obliku zvezde, a isto takav komentar je ostavila i ispod slike - zvezdu.

I sve je u znaku zvezde ovih dana, kojom Jelena na simboličan način pokazuje koliko tuguje za majkom, s obzirom na to da je na 40 dana od njene smrti objavila snimak zvezde koju je kupila i nazvala Divninim imenom.

Na storiju je objavila nešto drugačiju sliku, a zvezde su i dalje u krupnom planu...

Jelena Karleuša/ Foto: Instagram/karleusastar

Podsetimo, Jelena je 11. aprila izašla na groblje kako bi sa porodicom i prijateljima obeležila 40 dana od majčine smrti, a kupovinom zvezde istog dana se na emotivan način odužila svojoj majci, koja je preminula 3. marta ove godine.

VIDEO: Karleuša obišla grob majke Divne

(Telegraf.rs)