Kiji pronađena dva nova tumora, a čeka je još jedan pregled: "Molim Boga da sve prođe kako treba"

- Ostaje mi još kontrola jajnika i baš se plašim šta će pokazati ultrazvuk, ali molim Boga da sve prođe kako treba - poručila je Kija

Foto: Nikola Tomić

Kristini Kiji Kockar 5. novembra je na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije operisan tumor dojkee, jedan od tri koja su joj tada pronađena.

Međutim, Kija kaže da su joj pronađena još dva tumora.

- Išla sam pre mesec dana na kontrolu, kod našeg najboljeg dijagnostičara, doktorke Zorke, i pronašli su mi još dva nova tumora koja se nisu videla na mamografiji - kaže Kija.

- Znači, sada ih imam ukupno četiri, s tim što sam jedan, taj koji je bio baš veliki, operisala. Moram redovno da idem na kontrolu, ali doktorka me uverava da nemam čega da se plašim jer su benigni i potpuno joj verujem. Ona je u gradu čuvena po svom radu, a isto tako spasla je život mojoj koleginici stjuardesi jer joj je na vreme otkrila nešto što drugi doktori nisu. Tako da sam mirne glave - rekla je Kija.

- Ostaje mi još kontrola jajnika i baš se plašim šta će pokazati ultrazvuk, ali molim Boga da sve prođe kako treba - poručila je za Svet .

Podsetimo,  Kristina u knjizi navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana - Radanovića zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da je stres u toj meri utiče na nju. Zanimljiv detalj koji je otkrila jeste taj da je Slobodan u to vreme skoro pet dana proveo pored nje. Kristina je navela da je u narednom periodu čekaju redovne kontrole, te da su joj se hormoni usled stresa poremetili.

VIDEO: Kija nakon prve operacije

(Telegraf.rs)