Samo je spustila glavu: Karleuši tačno u ponoć usred koncerta publika priredila emotivno iznenađenje

Jedan od zaposlenih joj je na scenu potom izneo tortu, a ona se svima srdačno zahvalila

Jelena Karleuša održala je u petak, 16. avgusta, spektakularan koncert u Vrnjačkoj Banji, a sa publikom je dočekala i 41. rođendan.

Iako je nekoliko sati ranije na Instagramu napisala poruku kojom je jasno stavila do znanja da se istom ne raduje, publika ju je iznenadila.

Naime, tačno u ponoć Jeleni je masa ljudi uglas počela da peva "Danas nam je divan dan", a Jelena se "ukipila" pred njima i spustila glavu.

Međutim, to nije sve, pošto joj je zaposleni na scenu potom izneo tortu, a ona se svima srdačno zahvalila.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, ovo je prvi rođendan koji Jelena dočekuje i slavi bez majke Divne Karleuše, zbog čega joj "divan dan" više nije ni toliko divan, niti mu se kao pre raduje.

Jelena Karleuša kao mala sa majkom Divnom, Foto: Privatna arhiva

Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine, nakon teške bolesti i borbe sa kancerom.

Jelena je u tom momentu bila na putu iz Austrije za Beograd, a kako joj ne bi pozlilo na aerodromu, prijatelji su joj tužnu vest saopštili kada su došli po nju na aerodrom Nikola Tesla.

- Mi ne umiremo. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš, ja nisam tamo, ja ne spavam. Ja sam hiljadu vetara koji duvaju, ja sam dijamantska svetlost na snegu, ja sam sunce u zrelom zrnu, ja sam nežna, jesenja kiša. Kada se probudiš u jutarnjoj tišini, ja sam brzo podizanje tihih ptica u kružnom letu. Ja sam mekane zvezde koje sijaju noću. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš. Ja nisam tu, nisam mrtva - jedna je od poruka koje je Jelena nakon Divnine smrti objavila na svom Instagramu.

U pitanju je, inače, pesma Meri Elizabet Fraj.

(Telegraf.rs)