≫ 

Jelena Karleuša u Beograd došla sat i po vremena posle majčine smrti, tragičnu vest joj saopštili tek kada je otišla sa aerodroma (FOTO)

Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vest saopšte kada stigne u Beograd

  • 44
Divna i Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša u subotu, 2. marta, imala je nastup u Velsu, a u Beograd se vratila u nedelju 3. marta, tačno u 14:12 časova kada je sleteo avion.

Pop zvezdu na aerodromu su dočekali prijatelji i saradnici Jovana Dakić i Zoran Birtašević, koji su joj tek kada je ušla u kola i napustila aerodrom saopštili tragičnu vest - da je njena majka Divna preminula.

Divna je preminula oko 12:30 časova u porodičnom domu, a Jelena se u to vreme ukrcavala na let za Beograd. Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vest saopšte kada stigne u Beograd.

Jelena Karleuša na beogradskom aerodromu oko 14 časova i 25 minuta, Foto: Star

Jelena ulazi u kola kojima su po nju došli Jovana i Zoran, Foto: Star

Jelena je na aerodrom Nikola Tesla stigla obučena u belo-bež kombinaciju, a poziranja nije bilo, što traje od kada su se u medijima pojavile prve priče o navodnoj aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

VIDEO: Poslednje pojavljivanje Divne Karleuše u javnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    3. mart 2019 | 21:23

    Svi ovi minusi na komentare saučešća ja ne mogu da razumem. Mene lično Karleuša strašno iritira, ali nikada se ne bih radovao smrti njenim bližnjima. Zgrožen sam. Iskreno saučešće.

  • Maca

    3. mart 2019 | 21:19

    Majka je majka iskreno saucesce.

  • Palma

    3. mart 2019 | 21:20

    Sigurno je bila potresena kada je saznala da joj umrla majka. Sigurno je vikala Divna probudi se molim te, zasto si otisla? Saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA