• 44

Jelena Karleuša u Beograd došla sat i po vremena posle majčine smrti, tragičnu vest joj saopštili tek kada je otišla sa aerodroma (FOTO)

Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vest saopšte kada stigne u Beograd

  • 44

Divna i Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša u subotu, 2. marta, imala je nastup u Velsu, a u Beograd se vratila u nedelju 3. marta, tačno u 14:12 časova kada je sleteo avion.

Pop zvezdu na aerodromu su dočekali prijatelji i saradnici Jovana Dakić i Zoran Birtašević, koji su joj tek kada je ušla u kola i napustila aerodrom saopštili tragičnu vest - da je njena majka Divna preminula.

Divna je preminula oko 12:30 časova u porodičnom domu, a Jelena se u to vreme ukrcavala na let za Beograd. Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vest saopšte kada stigne u Beograd.

Jelena Karleuša na beogradskom aerodromu oko 14 časova i 25 minuta, Foto: Star

Jelena ulazi u kola kojima su po nju došli Jovana i Zoran, Foto: Star

Jelena je na aerodrom Nikola Tesla stigla obučena u belo-bež kombinaciju, a poziranja nije bilo, što traje od kada su se u medijima pojavile prve priče o navodnoj aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

VIDEO: Poslednje pojavljivanje Divne Karleuše u javnosti

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sveto

    Ona može biti ponosna na majku, a da li je majka mogla biti ponosna na nju...

  • MK

    Divna veliki borac, počivaj u miru. Porodici iskreno saučešće.

  • Kacika Kaca

    Zna da joj je majka na samrti i ide da tezgari ? A lepi po instagramu muz dobio 8,5 miliona kuca od 2 itd. Pa strasno. Pokojnici laka crna zemlja.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima