Oprečne izjave Kije i Slobe: Evo šta su nakon skandala u njegovom stanu rekli policiji

Činjenica je da nijedno od njih nije reklo ni približno istinitu priču

Foto: A. Nalbantjan

Kristina Kija Kockar (30) i Slobodan Radanović (29) sukobili su se u njegovom stanu, u zoru 16. oktobra.

Policiji su, nakon skandala, dali potpuno različite izjave.

- Bio sam sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obe ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup - isprišao je Sloba inspektorima.

Kristina Kija Kockar na promociji knjige, nekoliko sati pre incidenta, Foto: Zoran Ilić Kiza

Međutim, Kija je ispričala da su ona i Sloba bili zajedno na promociji knjige, nakon čega su se - po ranijem dogovoru - zajedno uputili u njegov stan na Novom Beogradu.

S tim u vezi, postavlja se pitanje ko laže - ako je Kija nasrnula na Slobu nakon što je ušla u stan i to već kada je on bio unutra, opet nije jasno zašto onda u policiji tvrdi da su se zajedno posle promocije uputili u njegov stan, pište Blic.

Jedino što je potpuno jasno jeste činjenica da nijedno od njih nije reklo ni približno istinitu priču.

Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Ipak, Sloba je juče ujutru, nekoliko sati nakon incidenta, našoj ekipi ekskluzivno potvrdio da jeste došlo do svađe i da policija jeste bila na licu mesta. Nakon što smo pustili audio snimak razgovora sa njim, on je nepunih pola sata kasnije izašao i rekao kako policija nije dolazila.

Video: EKSKLUZIVNI AUDIO! Sloba nakon što ga je Kija fizički napala: Posvađali smo se, bila je policija

(Telegraf.rs)