"Ti si samo plen lak..." Sloba se posle skandala oglasio žestokom porukom i još žešćim mišićima

Sloba i Kija su se, prema njegovim prvim tvrdnjama, potukli u rano jutro 16. oktobra

Foto: Nikola Tomić

Slobodan Radanović i njegova bivša žena Kristina Kija Kockar dali su različite izjave policiji oko incidenta o kojem svi bruje poslednjih dana, a koji se dogodio 16. oktobra u pet ujutro na Novom Beogradu, kada je Kija upala u Slobin stan.

U pitanju je incident do koojeg je došlo posle žurke kojoj su oboje prisustvovali, a nakon koje se Kija uputila u Slobin stan i došlo je do burne svađe zbog koje je navodno reagovala policija.

Iako su njihove izjave u policiji različite, Sloba je nekoliko sati nakon incidenta ekipi našeg portala ekskluzivno potvrdio da je došlo do svađe i da je policija reagovala, a samo pola sata kasnije otvorio je ulazna vrata stana kako bi dao izjavu, i tvrdio kako policija nije dolazila.

I dok je incident u jeku, Kija nastavlja sa svojim životom i sa majkom šeta Beogradom, a Sloba ne izlazi iz teretane i uporno jača svoje mišiće, koje je ovaj put pokazao bez majice - u spuštenom šortsu.

Slobodan Radanović/Foto: Instagram/slobaradanovic

- Trening je žega, stalna borba za dah, ali van njega ti si samo plen lak - stoji ispisano uz sliku koju je objavio na Instagramovom storiju.

Video: Slobo, zašto lažeš? Pevač priznao da je bilo problema sa Kijom, a onda porekao

(Telegraf.rs)