Kija odgovorila Atijasu nakon što je izneo detalje njene "tajne veze sa oženjenim inspektorom"

- Tu porodicu ne mogu dalje komentarisati, jer mi inteligencija i integritet ne dozvoljava - deo je Kijine izjave za Telegraf JETSET

Foto: Nikola Tomić

Nakon što se pojavila informacija da je Kristina Kija Kockar navodno uplovila u vezu sa oženjenim inspektorom MUP-a, što je potvrdio Andrej Atijas, oglasila se i pevačica.

Naime, pomenuti inspektor je toliko zaljubljen u Kiju da joj finansijski pomaže, a spreman je da za nju iskešira i 170.000 evra za luksuzan stan u Košutnjaku.

Kockareva je navodno razgledala stan sa "novim, oženjenim dečkom", i to baš onaj koji je nedavno gledao njen bivši muž Slobodan Radanović, a koji se nalazi u Anabelinoj zgradi. Navodno je od njega dobila 10.000 evra za samo mesec dana, a on je Kijom potpuno omađijan i smatra je centrom svog sveta. Sve ove navode potvrdio je i Andrej Atijas, koji je imao bliži susret sa Kijom i gospodinom koji je, kako on ističe, njegov prijatelj.

Andrej Atijas/Foto: Nikola Tomić

Kako bismo proverili ove navode i otkrili šta je prava istina, kontaktirali smo Kiju, koja nam je rekla da su sve to samo izmišljotine.

- Smešni su mi. Dokoni ljudi. Pročitala sam tekst u nekim novinama. Ne znaju čak više ni da izmišljaju. Reči "sponzor" i "ljubavnica" ne idu uz ime Kija Kockar. Tu je priča već pala. A tu porodicu ne mogu dalje komentarisati, jer mi inteligencija i integritet ne dozvoljava - izjavila je Kija za Telegraf JETSET.

Kija Kockar/Foto: Nikola Tomić
Video: Ovo je slučajnost...: Kija objasnila zašto je sedela pored Slobe na reviji

(Telegraf.rs)