Dara počela i da vređa u pokušaju da se opere zbog izjave "Moj sin ne ide u seljačku, državnu školu"

- Zvezda zato velika i baš mi se može - napisala je Dara

Foto: ATA Images

Pevačica Dara Bubamara (43) zgrozila je javnost izjavom da njen sin Kosta "ne ide u seljačku školu", dodavši da su deca koja iste pohađaju glupa, a sada kada od iste pokušava da se opere krivi su joj i novinari.

Naime, Dara je već pokušala da se izvadi tvrdeći da je bila isprovocirana ili možda "pripita", iako je prvo tvrdila da ona to "nikada ne bi rekla".

Sada, kada je objavljena informacija o njenom (ne)obrazovanju, pevačica je udarila na novinare, pokušajem da u komentaru bude ironična i da nekoga ponizi.

Darina objava u kojoj piše da je "velika zvezda" i da joj se može, čime je direktno aludirala na to da obrazovanje i nije toliko važno.

Darina objava, Foto: Instagram

Podsetimo na Darinu kompletnu izjavu:

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: "Tvoja mama je vrh!" Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: "Ne obraćaj mi se više." Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos!

Video: Dara Bubamara dobila od bivšeg sat koji vredi kao stan u Beogradu

(Telegraf.rs)