"Moj sin ide u privatnu, a ne u seljačku, državnu školu! Tamo su deca pametna, znaju ko je Dara!"

- On nema na koga da bude loš, a u radu je već previše vredan - kaže Dara

Dara Bubamara za državne škole u Srbiji kaže da su "seljačke", pa se hvali time kako njen sin Kosta ide u privatnu školu, a tu školu ceni jer tamo svi znaju ko je ona.

Naime, na pitanje da li je Kosta nekada u školi doživeo neprijatnost,  jer je dete poznatih roditelja, Dara je odgovorila:

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: "Tvoja mama je vrh!" Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: "Ne obraćaj mi se više." Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos!

Dara Bubamara sin Kosta

Dara sa sinom, Foto: Privatna arhiva

Kako kaže, njen sin već mnogo toga zna.

- Neće. On nema na koga da bude loš, a u radu je već previše vredan. Igra fudbal, ide na džudo, od ujutro do uveče je u školi, govori tri jezika i svira klavir. Zar to nije dovoljan poklon majci da dete sa 10 godina sve to već zna? - pohvalila se Dara za Kurir.

VIDEO: Dara i JK prije? Pevačica kaže: "Što da ne, život je čudo"

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Storm

    Radojka, nepismena, pokri se tim balonima i celulitom i ne zalazi u polje nauke i obrazovanja molimo te.Ti bre ne znaš ljudski da progovoriš a kamo li da sastaviš jednu složenu rečenicu. Radojka možda si za kasarnu dobra ali za obrazovanje svakako nisi !

  • zika

    na zalost u srbiji su najunosnija zanimanja kafanskih pevaljki, kriminalaca aka kontroverznih biznismena i njihovih mentora politicara, pa su takvi danas i idoli omladini. koliko je meni poznato ova gospodja gradjanka poznata je po izvrsnim ginekoloskim fotografijama i kiču koji uglavom slusaju ti isti "seljaci". citiram "seljaci" jer gospodja prvo treba da nauči razliku izmedju seljaka i dzovana. njena "muzika" je upravo kulovska i dzovanska, a seljaci su posteni i vredni ljudi koji zive od poljoprivrede. zaista sam impresioniran velicinom ove zvezde koja je slavu stekla preko golih grudi i razjapljenog medjunozja.

  • Snežana

    Sreća pa ti je dete po ceo dan u obavezama da ga ti ne vaspitavaš

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima