Voyage snimio kako u rukama drži 118.000 dinara, pa ortacima iz škole poručio: Ovo je za jednu noć!

Mladi pevač naglasio je da je sav taj novac zaradio za noć

Printskrin: Twitter

Mihajlo Veruović Voyage (18) pohvalio se prijateljima iz srednje škole kako u ruci drži lepezu para, rekavši im da ih je zaradio za noć, čime je izazvao burne reakcije.

- Zdravo, drugari, iz srednje škole! Ovde imate primerak 118.000 dinara zarađenog novca za jedno veče! Nije da se hvalim, ali ako budete učili u devetoj gimnaziji, imaćete ovoliko novca u vašim rukama - govori Voyage u videu koji je objavljen i širi se društvenim mrežama.

Ovim je "čačnuo" sve one vršnjake koji toliki novac nikada nisu imali i držali u rukama, dok su ga oni koji su ga do sada podržavali - podržali i u ovome.

Podsetimo, Mihajlo je pre nekoliko dana izjavom o jutjuberima pokrenuo "rat", a prvi koji je burno reagovao je Baka Prase.

- Ko god misli da je u pravu - okej. Sve je to okej s njegove strane. Svi misle da su u pravu... Ja nisam ništa loše rekao, ali ajde... Otišlo je predaleko, nisam imao takvu nameru. Poenta je bila da muzika ne može da se poredi, opšte gledano, "jutjuberi" prave dečju, zabavnu muziku, što ne znači da ne mogu da prave ozbiljne pesme. Ne znam ćemu ovolika frka oko toga, zaista - pokušao je da objasni Mihajlo povodom te situacije.

VIDEO: Baka Prase za Telegraf o veri, ocu i Zadruzi: Idem u crkvu, ali ne idem u rijaliti

(Telegraf.rs)