Danijela na saslušanju upitana za ime čoveka koji ju je silovao: Sve vreme je ponavljala jednu stvar

Državni organi su počeli da rade na njenom slučaju

Danijela Štajnfeld, Printskrin: www.holdmerightfilm.com

Danijela Štajnfeld nedavno je šokirala javnost kada je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" priznala je da je bila žrtva silovanja, a da ju je silovao moćnik iz filmske industrije.

Kako se oko njene priče podigla ogromna prašina, protiv javnosti nepoznatog muškarca koji ju je silovao pokrenut je sudski postupak.

Danijela je sada saslušana, a na saslušanju je trebalo da otkrije ime silovatelja, što se kako se navodi nije dogodilo, piše Srpski telegraf.

- Tokom svedočenja glumica nije iznela bilo kakav detalj koji bi ukazao na potencijalnog počinioca. Iako vrlo iskusni u svom poslu, oni koji su je saslušavalii ocenili su njen događaj kao dosta specifičan, što se može objasniti činjenicom da je konstantno isticala da je u velikom strahu - rekao je izvor za pomenuti list.

Ona ime počinitelja navodno nije otkrila, a kao razlog za to navela je veliki strah koji oseća zbog svoje porodice.

- U iskazu pred tužiocem ona je odbila da kaže ime filmskog moćnika koji ju je silovao i priznala da se boji tog čoveka. Kako je rekla, ona se plaši za život i u velikom je strahu da on ne naudi njenoj porodici - otkrio je izvor.

Video: Anita Lazić o seriji Zlatni dani: Ovakav žanr nije mnogo obrađivan u televizijskom svetu

(Telegraf.rs)