Slupao je zlatni "porše", a kada ide na kafu - nećete verovati koliko novca ima u novčaniku

Devojčica romske nacionalnosti prišla je Keljanoviću i tražila novac, a kada je otvorio novčanik, unutra je imao više od dve prosečne plate u Srbiji

Nikola Keljanović u centar pažnje došao je kada smo ga pre nekoliko dana snimili kod Delta sitija, gde je slupao zlatnog "poršea" kog vozi već neko vreme, a na kafu sa ekipom portala Telegraf.rs, sa kojom je radio intervju, došao je sa više od 1.000 evra u novčaniku.

Baš na početka razgovora devojčica romske nacionalnosti prišla je Keljanoviću tažeći nešto novca. On joj je naglasio da radi intervju, na šta mu je devojčica rekla da će sačekati.

Kako devojčica ne bi čekala, Nikola joj je ipak dao nešto novca, a kada je otvorio novčanik, naša kamera zabeležila je dve novčanice od 500 evra, kao i još nešto novca u dinarima.

Printskrin: Telegraf TV, Foto: Nikola Tomić

Keljanović je za jedan izlazak na kafu u novčaniku imao više od 1.000 vera, što je i više od dve prosečne plate u Srbiji.

Podsećamo, Nikola stoji iza Instagram naloga "Nerad tips", gde ga prati oko 139.000 ljudi i propagira određen način života. Za sebe kaže da je "najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima".

Momenat kada Keljanović devojčici daje novac, kao i šta ima u novčaniku pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Hvali se parama manje od 24 sata pošto je slupao zlatnog Poršea

(Telegraf.rs)