Marija o odnosu sa Jelenom: Bila sam ljuta i onda sam rekla: "E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj"

- Možda nosim i traume, jer je i na prvom i na drugom i na trećem, ako ih je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala - rekla je Marija

Foto: Nikola Tomić, ATA images

Pevačice Marija Šerifović i Jelena Tomašević poznaju se od detinjstva, obe su rođene u Kragujevcu, gde su išle u istu školu.

Marija je ispričala jednu anegdotu iz prošlosti, kada je Jelena pobeđivala na svim muzičkim takmičenjima na kojima su učestvovale tokom školovanja, što je nju tada baš naljutilo.

- Nisam imala pojma da pevam, katastrofa. Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sledećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno - počela je Marija priču u emisiji "Šok tok" i dodala:

- Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je i na prvom i na drugom i na trećem, ako ih je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala. Jelena je pobedila i na 3K Duru te godine kad sam bila ja, verovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla: "E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj", ali da, bila sam jako ljuta.

Šerifovićeva je istakla da poštuje Jelenu, a onda je u emsiji pušten video snimak kojim se Jelena obratila svojoj drugarici Mariji.

- Mara je uvek bila kraljica, i kad je bila mala. Ona je uvek bila drugačija, svoja i vanserijski talentovana. Uvek kad pomislim na nas kad smo bili deca, uvek mi je taj njen božanski dar kao prva njena karakteristika, koju je zadržala hvala bogu i do dana današnjeg - počela je priču Jelena.

- Mnogo sam ponosna na nju što ona taj svoj dar koristi na pravi mogući način i što je dosledna sebi i svom karakteru i svojoj muzici. Mi smo išle takođe u Prvu Kragujevačku gimnaziju zajedno, sretale smo se po hodnicima, dolazile jedna drugoj na svirke po Kragujevcu, gde smo imale koncerte još tada - rekla je pevačica.

-Tako da mogu slobodno da kažem da sam ponosna na nju, kako vodi svoju karijeru i što je uzor svim mladim pevačima današnjice. Tako da Maro, samo napred, uz tebe sam i puno te ljubim i volim - zaključila je Jelena.

Video: Torta pravljena s ljubavlju: Mariju Šerifović majka iznenadila tortom koju je lično napravila

(Telegraf.rs)