Luna i Marko krste ćerku Miu u tajnosti: Sveti čin planiraju u crkvi u kojoj su se oni venčali

Oni su navodno već u dogovorima oko organizacije i termina

Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: ATA Images

Luna Đogani i Marko Miljković navodno uskoro planiraju da krste svoju naslednicu Miu u krugu najbližih, porodice i prijatelja.

Pre nego što su dobili dete, Luna i Marko su pričali o tome kako će vaspitavati svoju mezimicu, čemu će je učiti i koje vrednosti da ceni. Posebno im je bitno da devojčicu uvedu u svet hrišćanstava i da je krste, naveo je izvor.

Plan im je navodno da to bude u istoj crkvi u kojoj su se njih dvoje venčali neposredno pre ćerkinog dolaska na svet, te da im je to mesto jako važno.

Već su u dogovorima oko organizacije, dogovora oko termina, a problem im predstavlja to što mnogi prijatelji u tom periodu idu na odmor, pa zbog toga pokušavaju da se usklade sa njima, jer žele da njihovi najdraži ljudi budi prisutni, piše "Kurir".

Luna i Marko su navodno strogo zabranili svima da pričaju o terminu krštenja, jer ne žele da se taj događaj eksponira u medijima. Oni bi da ovaj poseban dan provedu daleko od očiju javnosti, pa će se potruditi da tako i ostane.

Podsetimo, Luna, Marko i njihova naslednica prvi put su porodično prošetali danas, 25. juna, dok je tata gurao kolica u kojima je bila Mia, Đoganijeva je sve to snimala.

Video: Bio je carski rez, oporavljam se: Luna zaplakala od sreće kada je izašla sa ćerkicom iz bolnice

(Telegraf.rs)