≫ 

Prva porodična šetnja: Marko u kolicima vozi Miu, Luna blista i sve snima

Luna i Marko 15. juna dobili su naslednicu Miu, a 10 dana posle rođenja su je izveli u prvu šetnju

  • 31

Novopečena mama Luna Đogani podelila je kadrove prve porodične šetnje sa mužem Markom Miljkovićem i njihovom ćerkicom Mijom Miljković.

Luna i Marko iskoristili su lepo vreme i pad temperature da naslednicu prvi put izvedu iz stana i porodično uživaju u prirodi, a sudeći po kadrovima, šetali su u naselju gde inače žive.

Miljković u kolicima vozi malu Miu, dok Đoganijeva sve snima, a u kadru se vidi i njihov pas Loli.

Luna i Marko su vidno raspoloženi, očigledno uživaju u roditeljstvu, Đoganijeva je blistala od sreće i u kameru je poslala poljubac svojim pratiocima.

Podsetimo, Luna i Marko ćerkicu Miu dobili su 15. juna, a Đoganijevu i njihovu naslednicu Miljković je iz porodilišta izveo 18. juna. Nakon izlaska iz bolnice Luna je istakla da se oporavlja od carskog reza, a kada je pričala o svojoj naslednici obuzele su je emocije i od sreće je zaplakala.

- Oporavila sam se koliko sam mogla, još uvek se teško krećem, pošto je bio carski rez, nešto se na kraju iskomplikovalo. Bitno je da sam dobro, da sam srećna, da vodim kući bebu. Emotivna sam - rekla je Luna tada i rasplakala se.

Kako je izgledala prva porodična šetnja Lune, Marka i njihove naslednice, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XY

    25. jun 2021 | 23:37

    Ko pere guzu kad se ukaki? Ko menja pelene? Sisa li beba? Preteraste. Neka su zive i zdrave sve naše bebe. Koliko se dnevno rodi kod nas dece? Pišite malo i o drugoj deci.

  • maki

    26. jun 2021 | 01:47

    Ova Luna je pre i bila onako, pa i simpa kad se sredi... sada je nesto izmedju Gagija , Lignjoslava i Smigla iz Gospodara prstenova.

  • Iva

    25. jun 2021 | 23:33

    Ovaj dzabalebaroš, ne zna ni da vozi dete kolicima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA