Racija prekinula nastup Tee i Aleksandra, ona se prestravila: "Delovalo je kao da će joj pozliti"

- Aleksandar je nastavio da peva kada se sve završilo, a ona je morala da ide. Na svu sreću stigla je u dogovoreno vreme i nije bilo problema - ističe naš sagovornik

Aleksandar Misojčić i Tea Tairović / Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Shutterstock

Tea Tairović i Aleksandar Misojčić pevali su u momentu kada je u lokal upala racija.

Kako saznajemo, poznate zvezde Granda nastupale su 4. septembra u jednom lokalu u Loznici, kada je malo iza ponoći žurku prekinula racija. Kako priča izvor sa lica mesta, pevačica se izuzetno uplašila, jer su mnoge devojke koje su bile prisutne iz straha počele da vrište.

- Pevači su, naravno, momentalno prestali da pevaju. Aleksandar se kao muško nije prepao, ili bar nije dao da se to vidi, ali se ona prilično uznemirila. To su stvari koje se dešavaju, ništa preterano neobično, ali devojke su počele da vrište i sigurno se to odrazilo i na nju. Delovalo je kao da će joj pozliti - priča naš izvor.

Kako kaže, Tea nije ni nastavila sa svirkom, s obzirom na to da je morala da ide za Beograd, gde je bila u obavezi da se pojavi na jednom privatnom slavlju.

- Aleksandar je nastavio da peva kada se sve završilo, a ona je morala da ide. Na svu sreću stigla je u dogovoreno vreme i nije bilo problema - ističe naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo i Teu i Aleksandra, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nisu odgovarali na pozive.

(Telegraf.rs)