≫ 

Ko joj ne bi dao keš, kad zameša ovako obučena: Pogledajte kako Tea grabi lovu na privatnom slavlju

Pretpostavlja se da je za samo tu pesmu uzela nekoliko hiljada evra

  • 4

Nije ni čudo što Tea Tairović (25) kaže da se ne druži sa estradom, niti da je od bilo koga sa javne scene očekivala podršku kada su svetlost dana ugledali njeni eksplicitni snimci sa tadašnjim partnerom.

Razlog zašto ne gaji bliskost sa bilo kim očigledno je taj što joj savršeno ide i samoj, a i ne bi nijednoj pevačici bilo svejedno, niti bi se koja usudila da joj stane na crtu kada je reč o uzimanju bakšiša.

Ume Tea i te kako da ga izvuče, što po ko zna koji put dokazuje snimak, ovaj put novi, nastao prošle noći, 4. septembra u jednom beogradskom hotelu.

Naime, Tea je bila jedna od nekoliko pevača koji su pevali na 18. rođendanu jednog mladića, a na snimku na kom peva svoj hit "Hajde" vidi se kako joj je nekolicina muškaraca dala više novčanica. Ona ih zadovoljno "grabi", a pretpostavlja se da je za samo tu pesmu uzela nekoliko hiljada evra.

Pomenuta pesma smatra se apsolutnim folk hitom godine koji u trenutku objavljivanja ovog teksta na Jutjubu ima više od 41 milion i 300 hiljada pregleda.

Kako Teu kite novcem pogledajte u snimku na vrhu teksta.

Video: Nek laju svi, Tea keš će uzeti: Pevačica ne zna gde će sa bakšišom, pare lete na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA