Kija priznala da joj Dejanove suze teško padaju, a onda je žestoko potkačila Lunu!

- Kad sam videla kako plače, sva sam se naježila - rekla je Kristina

Foto: ATA images, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pevačica Kristina Kija Kockar prokomentarisala je situaciju u kojoj se u rijalitiju našao Dejan Dragojević, a zatim i "potkačila" Lunu Đogani.

Naime, Dragojevića je ostavila supruga Dalila Dragojević i uplovila u vezu sa Filipom Carem, što je Dejan izuzetno teško podneo i ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubio ženu.

- Ne mogu da kažem da je drugačije muškarcu ili ženu. Bol i poniženje, isto je. Boli koliko voliš. Kad sam videla kako plače, sva sam se naježila. Ne razmišljam o tome da pobedi, razmišljam da se izvuče. Znam tačno šta mu je u glavi, sve što je bilo i meni. Hoće da izađe iz svoje kože. Sledeća faza "nije mi ništa", i onda pukne - rekla je Kija.

Kristina je zatim istakla da ona i Luna ne mogu da se porede, jer je ona bila supruga, dok je Đoganijeva, kako je rekla, bila ljubavnica.

- Čula sam da će Luna izbaciti album kad i ja. Ja nemam veto na ničiji album, ako neko želi može da izbaci i na isti dan. Mi nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Ne mogu suparnice da budu ljubavnica i žena, ipak. To su potpuno različite stvari. Molim vas, svi, budite solidarni, makar oko tih termina - istakla je Kija u razgovoru sa medijima, na jednom događaju prošle noći.

- Komparacije se uvek prave, ako dođe do toga pričaćemo i tada - dodala je ona o Đoganijevoj, koja je u rijalitiju imala aferu sa Kijinim tadašnjim mužem, pevačem Slobom Radanovićem.

Podsetimo, Luna i Sloba raskinuli su još u Zadruzi, dok su se Kija i Radanović razveli nakon izlaska iz rijalitija.

Video: Na usporenom snimku svi su primetili dva detalja: Kija sa Arkanovim sinom uskočila u bazen

(Telegraf.rs)