Kristina Mitrović i njen verenik posle 10 dana promenili smeštaj: U ovom luksuzu sada uživaju

Mitrovićeva ćerka je pre odlaska na Maldive otkrila da će na ovoj destinaciji provesti nekoliko nedelja, a da im ne bude monotono promenili su i smeštaj

Kristina Mitrović i Ilija, Foto: Instagram/sixchick

Kristina Mitrović i njen verenik, milijarder Ilija već neko vreme uživaju na Maldivima, a sada su promenili smeštaj, kojim su oduševljeni.

Kristina i njen verenik će narednih dana uživati u još luksuznijem smeštaju. Mitrovićeva ćerka je pre odlaska na Maldive otkrila da će na ovoj destinaciji provesti nekoliko nedelja, a da im ne bude monotono promenili su i smeštaj.

Posle luksuza u kojem su u potpunoj intimi boravili deset dana, imali privatni bioskop, večere na plaži i uživali u brojnim iznenađenjima, usedio je novi, još luksuzniji smeštaj kojim su se odmah oboje pohvalili na društvenim mrežama ne krijući koliko su oduševljeni.

Kristina je napisala da je zaljubljena u novi "dom" u kojem će s verenikom provesti naredne dane i uživati pre povratka u London, gde žive.

Mitrovićeva naslednica i milijarder Ilija, koji je naslednik "kralja uranijuma", upoznali su se tokom školovanja u Engleskoj.

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce "zasipa" iz dana u dan.

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo".

Video: Gala rođendan Mitrovićeve ćerke

(Telegraf.rs)