Zavirite u bekstejdž pred polufinale Zvezda Granda: Bekuta se plazi, Ceca se grli i ljubi...

Da nije lako ni kandidatima ni mentorima videlo se još na tonskoj probi

Printskrin: Youtube/Grand Online

Polufinale Zvezda Granda održava se večeras, 24. juna, s početkom u 22 časa, a u bekstejdžu se poprilično "zakuvalo" dan pred veliko finale muzičkog takmičenja koje će biti sutra, 25. juna.

Da nije lako ni kandidatima ni mentorima videlo se još na tonskoj probi. Đorđa David bio relaksiran toliko da je čak i zapevao na tonskoj probi, čime je uplašio, a na kraju i nasmejao Anu Bekutu, koja se u jednom trenutku plazila.

- Molim Boga da se što pre završi, ne mogu više da podnesem taj pritisak i da me nerviraju članovi žirija - izjavila je Ceca Ražnatović.

Ražnatovićeva je razgovarala sa kandidatima, neke je grlila, ali i ljubila. Mariju Šerifović šokirao je neko od njenih kandidata, pa se u jednom trenutku zabezeknula, ali je svakom od njih bila vidno posvećena.

Da je atmosfera uoči polufinala odlična, videlo se kada je lepa voditeljka Sanja Kužet zaigrala sa fotografom Zoranom Kuzmanovićem Munjom.

Mnogi od kandidata tremu su ubijali "čašicom", ali dok su neki pili vodu, bilo je i onih koji su se krili od kamera.

Kakva je atmosfera u Grandovom studiju, ko ima tremu, a ko je nestrpljiv i uveren da ulazi u finale, pogledajte u galeriji iznad, kao i u videu u nastavku:

Video: Ceca se opet farba u plavo: Pevačica se vraća u boju koju je furala za čuveni koncert na Ušću

(Telegraf.rs)