Za letovanje pukla 10.000€: Dara Bubamara uživa na moru, evo na šta najviše troši

Dara je izabrala hotel u kom noćenje košta 1.000 evra, a pored toga, dosta novca troši i na skupe šampanjce i luksuzne restorane

Printskrin: Instagram/Darabubamara_official

Dara Bubamara ne štedi kada je u pitanju odmor, pa će za letovanje na Mikonosu potrošiti oko 10.000 evra.

Pevačica je odlučila da sebe časti luksuznim putovanjem na popularnom mondenskom grčkom ostrvu, a da ne štedi pokazuju njene objave na Instagramu. Kada nije u nekom luksuznom plažnom baru gde ispija skupe šampanjce, Dara je u nekom od restorana i kafića. S obzirom na to da je Mikonos poznat kao mesto za one sa dubljim džepom, nema sumnje da će pševačica platiti pravo bogatstvo za odmor.

- Dara ima po tri nastupa nedeljno i super zarađuje, ali voli i mnogo da troši! Zato se sada častila luksuznim odmorom na Mikonosu. Izabrala je hotel u kom noćenje košta 1.000 evra, i to sobu iz koje puca pogled na more - priča Darina drugarica za Informer i dodaje da je pevačica ponela još para za izlaske.

- Izlazimo samo na najskuplja mesta i jedemo samo u luksuznim restoranima. Baš uživamo. Dara ovog puta na letovanje nije povela sina Kostu, već je tu sa društvom. Ostaćemo ovde 10 dana, oduševljeni smo i noćnim životom.

Bubamara je i na društvenim mrežama pokazala kako uživa na plažama Mikonosa, ali i kako lumpuje u noćnim klubovima. Ona se pohvalila da je di-džej u jednoj diskoteci pustio njen novi hit.

(Telegraf.rs)