Torta sa zlatnim detaljima, vatromet, prskalice, haljina od ogledala: Svi detalji gala proslave Tijane Ajfon

Najviše pažnje privukao je Tijanin stajling na žurki, mini haljina napravljena od sitnih delova ogledala, sa dubokim dekolteom

Tijana Ajfon proslavila je juče 30. rođendan, a svojim stajlingom na žurki, haljinom od sitnih delova ogledala iznenadila je sve. 

Starleta je u jednom prestoničkom restoranu organizovala proslavu za prijatelje i kolege iz rijalitija, sa kojima se provodila do kasno u noć. Dobila je i veliki broj poklona, a rešila je i da samu sebe časti i to automobilom od 30 hiljada evra. 

Međutim, najviše pažnje privukao je njen stajling na žurki, mini haljina napravljena od sitnih delova ogledala, sa dubokim dekolteom. Da je i Tijana oduševljena svojim kreacijom, pokazala je kada je na svom Instagramu objavila nekoliko snimaka na kojima je upravo ona u prvom planu.

Iako je uz haljinu nosila visoke potpetice, slavljenica je u jednom trenutku rešila da se opusti pa se izula. To je uradila kada je stigla torta koja je bila na nekoliko nivoa i sa zlatnim detaljima. Tijana je bosa skakala i nazdravljala, pa  je usledio i vatromet, a svi su imali i prskalice. 

Na proslavi su bili Milan Milošević, Maja Marinković, Taki Marinković, Jovana Tomić Matora, Mimi Oro i brojni drugi Tijanini prijatelji.

Podsetimo, Tijana se pohvalila da se častila skupocenom mašinom, džipom i objavila sliku na Instagramu.

- Prošle godine za rođendan imala sam jednu želju - da budem uspešna i sama sebi sve da stvorim. Godinu dana kasnije, tačnije tokom cele godine nizala sam uspehe. I povodom toga rešila sam da se častim jer sam bila mnogo vredna - napisala je Tijana na Instagramu.

Video: Haljina od slomljenih ogledala: Specijalni stajling Tijane Ajfon za jubilarni 30. rođendan

(Telegraf.rs)