Nakon što je za veče zaradio više hiljada evra, Baka Prase fanovima poklanja auto vredan 30.000 €

Osim skupocenog "bmw-a" u ponudi je još jedan, koji je nešto jeftiniji, tačnije 25.000 evra, a svojim fanovima je čak dao mogućnost da biraju.

Foto: ATA Images

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno se vratio na scenu i ponovo počeo da snima, a sada svoje fanove iznenadio obaveštenjem da će jednom od njih, najsrećnijem, pokloniti auto vredan više 30.000 evra.

Naime, nakon što se pre nekoliko dana pohvalio da je za jedno veče od donacija od strane fanova za noć zaradio preko 4.000 evra, Ilić je izgleda odlučio da se "otvori".

Kako je jutjuber naveo u svojoj objavi, spreman je da iskešira čak i više od 30.000 evra, koliko košta novi automobil marke "bmw" na njihovom zvaničnom sajtu, i isti pokloni najsrećnijem.

No, osim ovog u ponudi je još jedan, koji je nešto jeftiniji, tačnije 25.000 evra, a svojim fanovima je čak dao mogućnost da biraju.

- Hoću da vam poklonim nov auto, 2021-22 bmw 1 u m paketu. Auto bi bio u garanciji, manji motor i jeftiniji za održavanje, tako da ko ga god bude osvojio, moći će sebi da priušti da ga vozi i neće morati odmah da ga proda. Ne želim da poklanjam polovna kola jer znam koliko tu ima ulaganja, koliko je auto oštećen, udaran, vraćana kilometraža - napisao je Bogdan.

Njegove objave pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Inače, poznati jutjuber na Instagramu ima milion pratilaca, zahvaljujući čemu ima ugovore sa nekoliko kompanija i od toga zarađuje dosta dobro.

Pored toga, Baka Prase na svom jutjub kanalu ima preko 2 miliona sledbenika, pa samo od pregleda na mesečnom nivou inkasira nekoliko hiljada evra.

Ni to mu nije dovoljno novca, pa je počeo da radi uživo uključenja na ovoj platformi, gde su mu sabskrajberi uplaćivali donacije.

Video: Baka Prase u rangu najvećih zvezda: Najnovija pesma mu je ušla u svetski trending

(Telegraf.rs)