Marija Šerifović besna zbog prebijanja sestre Uki Q: Želim da čujem da je danas uhapšen, ali ne i pušten

- Inače, ovaj lepotan, dečak, nije tukao samo svoju ženu, suprugu. Tukao je i bebu od dva meseca, veliki vernik - rekla je pevačica

Pevačica Marija Šerifović oglasila se putem društvenih mreža nakon stravničnih snimaka koje je objavila tiktokerka Una Kablar objavila je na svom Instagram profilu da su njena sestra, ali i dete od dva meseca, doživeli sinoć stravično fizičko nasilje.

Marija je reagovala na nasilje koje su sinoć pretrpele sestra poznate tiktokerke i njena beba od dva meseca navodno pretrpele od muža, odnosno oca svoje bebe.

- Zamisli u državi u kojoj društvene mreže gore, ali gore od aktuelne teme i ovog bolesnika, ti uhvatih ui devojku prebiješ do padanja u nesvest, pa onda dok je u nesvesti malo joj lupaš glavu o pločice. Ajde sada ti malo u buvaricu da ideš - rekla je besna Marija.

Pevačica je još besnije nastavila zbog saznja da nasilje nije pretrpela samo nesrećna devojka, već i beba stara samo dva meseca.

- Inače, ovaj lepotan, dečak, nije tukao samo svoju ženu, suprugu. Tukao je i bebu od dva meseca, veliki vernik - rekla je pevačica besno i na kraju opsovala.

- Želim danas da čujem da je ovaj dečko koji je razvalio svoju suprugu od batina i prebio svoje dete, bebu od dva meseca, uhapšen, ali ne i da je odmah danas pušten - završila je Marija.

Podsetimo, Sara H. oglasila se danas nakon što ju je sinoć navodno brutalno pretukao muž, koji je i priveden licu pravde, što je potvrdilo Drugo javno tužilaštvo za Telegraf.

Drugo osnovno javno tužilaštvo za Telegraf je izjavilo:

- Dana 28.9.2022.godine oštećena S.H. nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, pristupila je u PS Rakovica i prijavila nasilje od strane supruga D.H. koje je izvršeno u porodičnom stanu.

(Telegraf.rs)