Breskvica burno reagovala na izjavu poznatog ginekologa o menstruaciji: "Volela bih da oseti bar 1% tog bola"

U razgovoru sa voditeljkom, dr Protić je istakao da "većina žena nema bolnu menstruaciju", što je iznerviralo Breskvicu koja se i oglasila

Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Instagram/breskvicaaa

Mlada zvezda Anđela Ignjatović Breskvica burno je reagovala na izjavu pozantog i cenjenog ginekologa Dušana Protića koji je gostujući u jutarnjem programu TV Prva govorio o menstruaciji.

Kako je nedavno pokrenuta peticija da se ženama mesečno dodele dodatni slobnodni dani, tokom trajanja ciklusa. Tim povodom gosotovao je upravo cenjeni ginekolog, a njegova izjava iznervirala je mladu pevačku zvezdu, što je očito.

U razgovoru sa voditeljkom, dr Protić je istakao da "većina žena nema bolnu menstruaciju", što je iznerviralo Breskvicu koja se i oglasila:

- Obožavam što muškarac priča o tome kako većina žena nema bolne menstruacije. I kako to može da se izleči - napisala je besna Breskvica i dodala:

- Volela bih da oseti bar 1% tog bola, pa onda neka kaže kakav je bol u pitanju - dodala je.

Printskrin: Instagram/breskvicaaa

Inače, Dr Dušan Protić je specijalista ginekologije i akušerstva iz Beograda sa višegodišnjim iskustvom. Završio je Sanitetsku oficirsku školu 1973. godine.

Objavio je preko 50 stručnih radova u domaćim i inostranim stručnim publikacijama i preko 500 edukativnih članaka časopisima.

(Telegraf.rs)