"Čuli smo se dok je mogao da priča": Udovica Tome Zdravkovića tužna zbog smrti kuma

Zdravkovićeva udovica, Gordana Zdravković, oglasila se ovim povodom i rekla da je folker uvek bio uz njihovu porodicu

Foto: ATA Images, Promo

Poznati pevač Zoran Kalezić preminuo je u 73. godini, nakon duge i teške bolesti.

Muzičar je imao puno prijatelja na etsradi, a blizak je bio i sa pokojnim Tomom Zdravkovićem, koji mu je bio kum.

Zdravkovićeva udovica, Gordana Zdravković, oglasila se ovim povodom i rekla da je folker uvek bio uz njihovu porodicu.

- Mnogo sam tužna zbog ove informacije, ja sam se s njim do nedavno čula svakodnevno telefonom, a kada on više nije mogao da priča bila sam na vezi sa njegovom sestrom. Ona mi je i javila da ga više nema. Pamtiću Zorana ne samo po pesmama nego i po njegovoj duši jer je on bio jedan od najboljih ljudi koje sam u životu upoznala - rekla je Gordana i nastavila:

- Kada se Toma razboleo i kada smo ostali bez njega Zoran je bio jedini koji nas je redovno zvao i pitao da li nam treba nešto. Čak i kada je živeo u Americi i kada možda nije imao ni za sebe dovoljno, uvek je bio tu za nas. Nama njegova finansijska pomoć nikad nije trebala, ali je nam je značila ta njegova ljudskost. Za mene je on bio i ostao jedini pravi iskreni Tomin prijatelj - navela je ona za Kurir.

Podsetimo, Zoran Kalezić poreklom je iz Crne Gore. Njegove najpoznatije pesme su "Moj dobri anđele", "Dobro veče izgubljena nado", "Stan' mladosti, stani, stani"... Tokom svoje višedecenijske karijere prodao je više od 15 miliona nosača zvuka. Istaknuti je estradni umetnik.

Pevač se od kraja 2021. godine borio s karcinomom pluća, a nakon što je saznao dijagnozu bio je i operisan u jednoj crnogorskoj bolnici.

(Telegraf.rs)