Darko Lazić je za pet godina imao čak četiri teške operacije: Evo kako je izgledao nakon svake intervencije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač se pre nekoliko dana podvrgao operaciji zatezanja kože i uspešno se oporavlja, a ovo je, u poslednjih pet godina četvrti put da je Lazić završio na hiruškom stolu

Foto-kolaž: Nikola Tomić, Telegraf

Popularni folker Darko Lazić danas je operisan po ko zna koji put u svom životu, a ovog puta pevač je "pod nož" otišao zbog viška kože koji je ostao nakon što je smršao čak 80 kilograma.

Naime, pevač se pre nekoliko dana podrvgo operaciji zatezanja kože i uspešno se oporavlja, a ovo je, u poslednjih pet godina četvrti put da je Lazić završio na hiruškom stolu.

Teška operacija nakon nesreće koju je doživeo 2018. godine

Laziću su lekari nakon strašne automobilske nesreće koju je doživeo u oktobru 2018. godine jedva spasili život.

Pevač je tokom nesreće zadobio teške telesne povrede. Polomljena mu je bila jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi.

Nakon što je nekoliko nedelja proveo u komi, gde su mu lekari stabilizovali stanja, folker je podvrgnut teškoj operaciji koja je trajala čak šest sati. Lekari KBC Zemun pevaču su tada uspešno operisali butnu kost i i saniralu uspešno sve ostale povrede koje su bile opasne po život.

Operacija kuka

Samo nekoliko dana nakon teške operacije usledila je još jedna za Lazića - operacija kuka.

Folkeru je tada ugrađen veštački kuk zbog koje je godinama hodao uz pomoć štapa.

Usledila je i opeacija želuca uspomoć koje je Darko smrša čak 80 kilograma.

Prekomerna kilaža tada mu je stavrala veliki problem zbog plastičnog kuka koji mu je samo nekoliko meseci pre toga ugrađen. Lazić je vrlo rizičnu operaciju odlično podneo i u rekordnom roku uspeo da skine čak i više no što je morao.

Nakon teške operacije želuca, zahvaljujući kojoj je smršao čak 80 kilograma, Lazić je nedavno otkrio da mora na još jednu operaciju, zbog kože.

- Jedem samo meso, živim zdravo koliko je to moguće. Katarina sprema sve zdravo, tako da se trudim koliko mogu. Podvrgnuću se novoj operaciji uskoro. Hoću malo da zategnem kožu. Ranije mi nije ništa smetalo, ali želim da izgledam savršeno. Pošto ne treniram redovno i ne živim zdravo, mora ovako - rekao je Darko nedavno.

I pre nekoliko dana urađen mu je poslednjih hiruški zahvat u nizu, operacija otklanjanja viška kože.

(Telegraf.rs)