Zorannah ozvaničila vezu sa američkim fudbalerom: Sačekao je na aerodromu, ona sve snimila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zorana izbegava da priča o svom ljubavnom životu, a dečka predstavi svojoj publici tek kada je potpuno sigurna u vezu

Foto: Instagram/eloyroom/zorannah

Zorana Jovanović, blogerka poznatija javnosti kao Zorannah, ponovo je u srećnoj vezi, i to opet sa fudbalerom, a koju je sada i ozvaničila.

Iako je u početku krila svoju vezu, blogerka se odmah uselila kod fudbalera, Eloja Ruma, odakle već snima za društvene mreže, a nedavno je počela da objavljuje i selfije iz njihovog novog doma.

Zorana izbegava da priča o svom ljubavnom životu, a dečka predstavi svojoj publici tek kada je potpuno sigurna u vezu. Međutim, blogerka je sada odvela svog psa Aspena na upoznavanje sa novim izabranikom, popularnim fudbalerom.

Eloj ih je sačekao na aerodromu, odakle ih je prevezao do svog apartmana, a Zorana je sve usnimila za TikTok, piše "Republika".

Čini se da je Zorannah sada potpuno sigurna u njihovu ljubav, a da li je ovo i useljavanje, zajedno sa Aspenom, ostaje još uvek tajna za javnost.

Podsetimo, Eloj koji živi u Americi i igra za tamošnji klub "Columbus Crew" na Instagramu je objavljivao fotografije sa identičnih mesta kao i Zorannah, što je odmah zapalo za oko korisnicima Tvitera.

(Telegraf.rs)