Na Vesninoj promociji se pojavio i zgodni doktor s kojim su je spajali: Ozbiljan je frajer, slao joj je srca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna se nije izjašnjavala o odnosu sa njim, odnosno da li su u vezi ili je samo prijateljska veza u pitanju, zbog čega je još više zaintrigirala javnost

Foto: Kobra

Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić sinoć je u jednom hotelu održala promociju novog romana, na kojoj se pojavio i misteriozni, zgodni doktor s kojim je nedavno uživala na jednom luksuznom putovanju.

Naime, nedavno je domaće portale preplavila vest o navodnoj romasi Vesne i zgodnog doktora, nakon što su objavili zajedničku sliku iz tropskih krajeva gde su uživali.

Vesna se nije izjašnjavala o odnosu sa njim, odnosno da li su u vezi ili je samo prijateljska veza u pitanju, zbog čega je još više zaintrigirala javnost.

Upravo zgodni doktor Dejan pojavio se sinoć na promociji njenog novog romana "Samo je tebe vredelo sresti", a smestila ga je tik uz njen sto.

Dok je voditljka uživala u muzičkom delu, Dejan ju je snimao i uz snimke objavljivao srca, međutim, ni u jednom trenutku nije delovalo kao da njih dvoje imaju nešto više od prijateljstva.

Kako izgleda Vesnin zgodni doktor Dejan Antonić pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Ono što je takođe skrenulo pažnju, jeste i Vesnin zanimljiv ogdovor na pitanje našeg novinara o zgodnom doktoru. Kada smo je pitali da li je možda baš on "ukrao" njeno srce, poručila nam je:

- Biće večeras ovde, pa zaključite o čemu je tu reč - kroz zagonetni osmeh rekla nam je Vesna.

(Telegraf.rs)