Uhvatili smo Anu Sević sa mužem u Crnoj Gori: Za 30 noćenja iskeširali minimum 50.000 evra!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako smo uspeli da saznamo, Ana i Daniel u Portonovom ostaju čak mesec dana, a kada se to "pretoči" u cifru dolazi se do neverovatnog iznosa

Ana Sević i Daniel Nedeljković stigli su u Crnu Goru, a kako ekskluzivno saznajemo odseli su u Portonovom, luksuznom kompleksu u Herceg Novom koji je postao i jedna od omiljenih destinacija Novaka Đokovića.

Ekipa Telegrafa uhvatila je Anu i Daniela tokom ručka u jednom restoranu koji nije u sklopu njihovog hotela, nakon čega su zagrljeni otišli do obližnjeg marketa, a onda i u svoj apartman.

Kako smo uspeli da saznamo, Ana i Daniel u Portonovom ostaju čak mesec dana, a kada se to "pretoči" u cifru dolazi se do sumanutog iznosa!

Naime, cene noćenja u luksuznom hotelu u kojem su oni odseli trenutno su minimum 1.560 evra, dok je maksimalna cena koja se može videti ona koja se odnosi na noćenje 29. jula i iznosi neverovatnih 9.610 evra.

Ako se uzme najniža cena od 1.560 evra i pomnoži se sa 30 noćenja, dolazi se do iznosa od 46.800 evra. Reč je o ceni bez dodatnih troškova, a pod uslovom da su oni za tih mesec dana minimalni, Anu i Daniela ovo letovanje ne može "izaći" manje od 50.000 evra.

Ukoliko praktikuju odlaske u obližnje restorane, te pića na plaži koja su daleko skuplja nego u većini lokala po Crnoj Gori, cifra može ići i do 70.000 evra.

(Telegraf.rs)