EKSKLUZIVNO Ovo je Samira, žena Dženana Lončarevića koju za 18 godina nijednom nije pokazao u javnosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njih dvoje su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da" krajem devedesetih godina

Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Privatna arhiva

Kako je Telegraf ekskluzivno objavio, Dženan Lončarević se posle 25 godina braka razvodi od supruge Samire koju poznati pevač nijednom, od kada je na javnoj sceni, a zvanično se navodi 2006. godina, nije pokazao u javnosti.

Dženan je nju i sinove od početka svoje karijere krio od javnosti i medija, pa se tako do danas nije znalo ni ime žene s kojom je bio u braku.

O Samiri, od koje se Dženan razvodi posle četvrt veka braka, ništa nije znalo, a ekipa Telegrafa sada donosi njene prve fotografije.

Samira je, inače, obrazovana i pristojna žena koja, kako ekskluzivno saznajemo, godinama radi u Osnovnom sudu u Prijepolju.

Podsetimo, Dženan je od Samire, kad je podneo tužbu za razvod braka, čak tražio i da "ubrza proces". Naš izvor blizak Lončarevićima tvrdi da je pevač poslednjih meseci prilično neprijatan prema još uvek zakonitoj suruzi.

- Iz nekog razloga, za koji morate njega da pitate, stalo mu je da što pre zakonski okonča brak, pa čak svoju ženu i "krivi" što se proces još uvek nije završio - rekao je naš izvor.

- On forsira što pre da se razvedu. Njemu se baš žuri, pa joj je rekao i da ona to ubrza jer smatra da to može, pošto radi u sudu. Ona, naravno, žena to ne može, sve treba da ide po nekom pravilu i protokolu... - dodao je naš sagovornik.

Naša ekipa pokušala je da stupi u kontakt sa Lončarevićem, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na pozive i poruke.

(Telegraf.rs)