SKRATI JEZIK! Majka Jelene Golubović došla u Zadrugu, pa šokirala kad je ćerku pred svima najstrašnije ISPROZIVALA! (VIDEO)

Mama Ceca danas slavi rođendan, pa je produkcija odlučila da napravi malo iznenađenje Jeleni Golubović

Produkcija "Zadruge" večeras je iznenadila Jelenu Golubović tako što je njenu majku i baku dovela u studio, budući da mama Ceca danas slavi rođendan.

Užasno mi je! Lunu Đogani napali da sa 21 godinu NE ZNA da se ponaša, ona počela da plače, a onda se POSEBNO obratila roditeljima!

Jelena je ceo dan ponavljala kako će je iznenaditi posetom majke i bake, a na kraju - to se i dogodilo. Jelenina mama se obratila svojoj ćerki iz studija, a ono što joj je na kraju rekla mnogi su podržali.

- Imaš veliku podršku. Svi su mi čestitali rođendan, a usput tebi poželeli da ostaneš tu, armiju fanova imaš... Za Macu takođe veliki pozdrav i podrška samo vama dvema - rekla je Jelenina mama Ceca, a zatim ju je iskritikovala.

- Vodi računa da živu glavu izvučeš, zato malo skrati jezik i nekad ućuti. To je pametnije, a i zbog grla ti je mnogo bolje - poručila joj je mama Svetlana.

Takođe se zahvalila Lepom Mići što joj je čestitao rođendan, a Saška Karan je ustala da pozdravi baka Caku.

- Mićo, navikla sam da psuješ i to mi je u redu, ali sad si počeo i da pljuješ... Malo povedi računa ako hoćeš da te gledam i navijam za tebe - našalila se mama Ceca.

Pogledajte Jelenin razgovor sa mamom:

Upao je u kupatilo i zgadio mu se život! Bora Santana ispričao NAJODVRATNIJU stvar o Jeleni Golubović ikada! (VIDEO)

- Samo da izbacimo Jelenu i da delimo nagradu - uzvratio je Mića, a onda je Ceca dodala kako bi i ona mogla da uđe u rijaliti...

Inače, Jelena je veoma vezana za majku i baku, a one su joj bile najveća podrška i tokom učešća na "Farmi".

(Telegraf.rs)