Popi*ala si se po meni! Sloba pobesneo na Lunu, urlao, lupao o sto, pa joj zapretio da sa OVIM zadrugarom više ne sme progovoriti! (VIDEO)

- Veruj mi, ovo je najkrupnija stvar oko koje smo se posvađali - rekao je Sloba

Juče u toku dana Luna Đogani i Sloba Radanović su se žestoko posvađali, zato što je Đoganijeva zamolila Anđela Rankovića da joj napravi čaj, nakon čega je Sloba prestao da priča sa njom.

Sloba podivljao jer je Luna dala čaj bolesnoj Teodori, pevačica mu poručila: Mrtav si za mene, ti si ološ i šljam! (VIDEO)

Uveče, iza ponoći, njih dvoje su konačno pokušali da reše problem, ali se razgovor pretvorio u vikanje, psovanje i nerazumevanje.

- Znači ne da sam u pravu za ovo danas, nego sam 100.000 posto upravu za ovo danas! Nije poenta ni čaj, ni ku*ac, ni palac... Poenta je što si ti u nekom trenutku toliko naivna da se ližeš sa ljudima zbog kojih se pričaju neke stvari mnogo ružne o tebi! - rekao joj je Sloba.

- Kako ćeš da me naučiš, ako mi okreneš leđa i ceo dan ne pričaš sa mnom? Je l' to rešenje? Tako ću naučiti da ne budem naivna više?! - pitala je Luna.

- Sat vremena pre toga pričaš kako ne možeš da ih gledaš očima! - rekao je Sloba misleći na Anđela i Teodoru.

- Ne mogu... Ne njih samo, nego nikoga u kući - kazala je ona.

- Čovek zbog kojeg se govori da si ti narkomanka, da si se na Zlatiboru drogirala, rekao je da tebe može da po*ebe bukvalno kad ko hoće... Ja ustanem za tim stolom, izvrištim, izurlam, mene isprozivaju, najgluplje reči mi kažu i ti se ispi*aš po meni! - pobesneo je Sloba.

- Bože, oko čega se mi svađamo - čudila se Luna.

- Veruj mi, ovo je najkrupnija stvar oko koje smo se posvađali! Danas sam se osećam kao go*no jedno. Izd*kao sam se na njega, bio sam došao u situaciju da ga išamaram zato što je isprozivao tebe da može da te... Ako neko tebe isproziva da može da te po*ebe kad god poželi, nemoj da mu se obraćaš!  - vikao je Sloba.

Pogledajte Svađu Lune i Slobe zbog Anđela:

(Telegraf.rs)